Back to All Events

CRAFT för yrkesverksamma Carina Bång


04-12-18 till 06-12-18 Best western, Hantverkaregatan 1, Linköping
Klockan: 09.00-16.00
Pris: FULLBOKAT

Carina Bång: Beteendevetare, Cert. CRAFT-terapeut, kodare & supervisor i CRAFT. Certifierad terapeut även i CRA & ACRA. Medlem i Ph.D. Robert Meyers Associates och MINT (Motivational Interviewing Network of Trainers).

3 dagars kurserna bygger på de 11 delar som ingår i CRAFT-programmet. Om man vill gå vidare och utbilda sig till CRAFT-terapeut är det dessa delar som man sedan certifierar sig i. Kurserna hålls av Carina som är certifierad CRAFT-terapeut, kodare och supervisor i CRAFT. Carinas handledare är CRAFT:s grundare, filosofie doktor Robert Meyers.
I kursen varvas föreläsningar med praktiska övningar och gruppdiskussioner. Som deltagare får du övningar som du kan använda i framtida möten med anhöriga och ett kurshäfte som summerar de olika delarna i CRAFT. Efter genomgången kurs delas ett kursintyg ut.

FULLBOKAT

Earlier Event: November 8
Blånader, rus och silverhår