Back to All Events

Certifieringskurs BVS-metoden®


23-03-20 - 24-03-20 & 17-09-20 Linköping
Pris: 6400 kr ex moms företag (inkl. moms för privat)
För- och eftermiddagskaffe ingår. Lunch ingår ej.

Utbildningen i metoden är till dig som vardagligen träffar barn och unga som uppvisar beteendesvårigheter och behöver träna på sina kognitiva och sociala färdigheter. Den vänder sig även till dig som vill skapa bättre och mer hållbara relationer till dessa barn och dina kollegor genom att själv få träna upp ditt sociala ledarskap.

De tre utbildningsdagarna kommer att behandla utgångspunkter som BVS-metoden® bygger på samt hur du kan arbeta med denna för att kartlägga beteendesvårigheter hos barn och unga för att sedan tillsammans med dem träna kognitiva och sociala färdigheter. Efter två avklarade utbildningsdagar kommer du få ut de två första verktygen i BVS-metoden® och mallar för att kunna påbörja ditt arbete med barn och unga som uppvisar beteendesvårigheter.
BVS-metoden® är godkänd som behandlingsmetod för vårdverksamheter med tillstånd via Inspektionen för vård och omsorg!

Klicka här för mer information.

Anmäl din plats här.