Lediga jobb

Timvikarier för Våreldsvägen, Flöjtgatan, Blåklockan samt Augustbergsgården

Vi söker timvikarier för våren och sommaren till våra boenden Våreldsvägen, Flöjtgatan, Blåklockan samt Augustbergsgården.

Vi söker dig som vill arbeta med personer som har funktionshinder till följd av psykiatrisk sjukdom.
För Augustbergsgården behöver du vara undersköterska med intresse att arbeta med missbruk och äldrevård .
Vi kan erbjuda dig ett trevligt, lärorikt och omväxlande arbete i våra verksamheter.Vi ser gärna att du har utbildning som skötare eller annan utbildning som bedöms likvärdig eller håller på att utbilda dig inom vård, socialt arbete eller pedagogik. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du uttrycker dig väl i svenska språket, både i tal och skrift samt har god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfodras.

Dina arbetsuppgifter
Som sommarvikarie ersätter du ordinarie personal under deras semesterledighet. Arbetet innebär framför allt att ge de boende stöd och omvårdnad i deras vardag. Utifrån behovsområden och mål har en genomförandeplan upprättats. Efter det har ett strukturerat veckoschema gjorts för varje individ som kan innehålla bland annat stödsamtal, träning i den allmändagliga livsföringen och vardagliga sysslor såsom tvätt, städning och matlagning. Utöver detta sedvanliga arbetsuppgifter på enheterna som exemplvis dokumentation, veckohandling av mat, matlagning, städning, tvätt, transport av klienter till vårdcentral etc etc. Arbetet innebär att arbeta utifrån en tydlig struktur och förutsägbarhet i vardagen genom kända rutiner.

Ansökan
Skicka din ansökan via e-post. thomas.lonebrink@linkoping.se

Välkommen med din ansökan!